[Rozmiar: 35788 bajtów] ZAKŁAD KRYSTALOGRAFII UMCS
[Rozmiar: 856 bajtów] Polski  [Rozmiar: 105 bajtów] English  [Rozmiar: 877 bajtów] Español 
[Rozmiar: 9136 bajtów] PUBLIKACJE [Rozmiar: 9136 bajtów]
 
1997
  1. Z. Chilmonczyk, A. Szelejewska-Wozniakowska, J. Cybulski, M. Cybulski, A. E. Koziol, M. Gdaniec „Conformational Flexibility of Serotonin1A Receptor Ligands from Crystallographic Data. Updated Model of the Receptor Pharmacophore.” Arch. Pharm., Pharm. Med. Chem. 330, 146–160 (1997).

  2. A. E. Koziol, K. Stepniak, E. Swita, W. Brzyska, M. Gdaniec "Crystal Structure of aquatris(2,5-dichlorobenzoato)erbium(III) – 2,5-dichlorobenzoic acid, [(C7H3Cl2 O2)3 Er H2O] C7H4Cl2O2Z. Kristallographie NCS 212, 109–110 (1997).

  3. B. Jasinska, A. E. Koziol, T. Goworek „Free Volumes in Perfect Molecular Crystals and o-Ps Lifetime” Materials Science Forum, 255-257, 308–311 (1997).



  4. S. Pikus, J. Jamroz “Small angle X-ray scattering investigations of extrudates” X-ray Investigations of Polymer Structures, Editor, Andrzej Włochowicz , SPIE 3095, 1997, 167-173.

  5. A.L. Dawidowicz, D. Wasilewska, S. Pikus “The structure investigations of polysaccharide-polyimine encapsuled siliceous materials” Materials Chemistry and Physics, 49, 1997, 243-251.

  6. J. Jamroz, S. Pikus “New aspects of small angle X-ray scattering investigations on potato extrudates” Italian Journal Food Science, 9(3), 1997, 205-214.

  7. S. Mleko, Y.C.E. Li-Chan, S. Pikus “Interactions of kappa-carrageenam with whey proteins in gels formed at different Ph” Food Research International, 30, 1997, 427-433.

wstecz